FAQ

Pot asigura pompele de căldură ECOINSTAL 100% necesarul de căldură și preparare ACM?

Da! Pompele de căldură fabricate de ECOINSTAL pot asigura în proporție de 100% necesarul de căldură și preparare apă caldă menajeră. Bineînțeles fără aportul surselor adiționale de energie, indiferent de zonele climatice în care se instalează.

Ce economie de energie se poate obține instalând o pompă de căldură ECOINSTAL?

Echipate cu tehnologii de ultimă generație, pompele de căldură fabricate de noi pot asigura economii până la 80% față de sistemele clasice de încălzire. Utilizând agenți frigorifici ecologici, nu dăunează mediului înconjurător, fără emisii de noxe și cu amprentă redusă de carbon.

Care este durata de viață a unei pompe de căldură ECOINSTAL?

În cazul în care pe perioada garanției cuprinzătoare, oferite de ECOINSTAL, nu apar probleme în funcționare, viciile de producție sunt excluse. Durata de viață a unei pompe de căldură ECOINSTAL ajunge ușor la 25 ani sau mai mult.

Pompele de căldură ECOINSTAL necesită mentenanță?

Având în vedere tehnologia de producție și componentele utilizate în fabricarea pompelor de căldură ECOINSTAL, acestea sunt scutite de mentenanță.  Recomandăm totuși o verificare a parametrilor de funcționare o dată la 5 ani,  care poate fi realizată oricând. Pot fi verificate de la distanță de către tehnicienii noștrii, cu ajutorul automatizării cu conectare la internet.

Există Hotline pentru intervenție în caz de avarie sau daună cauzată de activități terțe?

Doar de la noi beneficiați de cel mai cuprinzător serviciu de garanție, post-garanție și service pentru pompe de căldură ECOINSTAL! Fiind fabricate de către noi, beneficiați în permanență de sfaturi, suport tehnic și service de fabrică la cel mai ridicat nivel, pentru a vă putea bucura în continuare în siguranță de confortul oferit de pompele de căldură ECOINSTAL. Desigur puteți apela telefonic nr. de service disponibil 24h/7.

Se pot achiziționa toate instalațiile necesare unei clădiri eficiente de la ECOINSTAL?

Aveți ocazia să obtineți de la un singur partener, ECOINSTAL, toate produsele și serviciile aferente de montaj, pentru a elimina în totalitate riscurile care apar când sunteți nevoiți să alegeți mai multe firme pentru asigurarea confortului mult visat.