DESPRE NOI

Îți oferim confortul de care ai nevoie la costuri minime!

Află mai multe despre noi

ECOINSTAL – Pompe de căldură

Atunci când alegem să construim o casă ne gândim atât la arhitectura ei cât și la funcționalitate. Fie că vorbim despre structuri, finisaje, decorațiuni sau aspecte mai tehnice, toate ar trebui să ia în considerare costurile de viitor pe care o locuință le generează. Astfel, un factor determinant este economia de energie, folosirea energiilor regenerabile !

Aici intervine munca echipei EcoInstal! De la consultanță individualizată bazată pe nevoile reale ale clientului și până la instalare, garanție si service post-garanție! Noi  echilibrăm costurile și beneficiile menținând ridicată eficiența energetică și valoarea locuinței.

Ce ne recomandă?

Faptul că avem o experiență de peste 15 ani în producția și instalarea sistemelor de pompe de căldură, încălzire în pardoseală, ventilație cu recuperare de căldură, răcire în tavan și panouri solare ne ajută să propunem clientului cele mai bune soluții pe termen lung.

Suntem o echipă tânără și motivată, mereu în mișcare, dornică de a satisface exigențele clientului în materie de utilizare a energiei verzi! Totul pentru a asigura un confort termic ridicat la un cost de utilizare cât mai scăzut. Ne perfecționăm constant prin participare la diverse evenimente dedicate energiei regenerabile atât în țara cât și în străinătate și suntem printre singurii producători din România de pompe de căldură. Colaboratorii nostri sunt firme de renume mondial în producerea de componente pentru pompe de căldură și ansamble. Aceștia au încredere în produsele noastre tocmai pentru că folosim aparatură și materiale de ultimă generație și nu facem rabat de la calitate!

Vă lăsăm în continuare să cunoașteți echipa EcoInstal și să studiați produsele și serviciile noastre pentru a afla ce ne recomandă și de ce suntem printre cei mai buni în materie de pompe de căldură, încălziri în pardoseală, ventilație cu recuperare de căldură, răcire in tavan, panouri solare și dotări pentru clădiri eficiente energetic și clădiri pasive.

Dipl. ING. Țifui Ovidiu

“Încălziți cu natura, ea nu trimite factura”

Echipă

Ing. Dipl. Ovidiu Țifui

Ing. Dipl. Ovidiu Țifui

Administrator

Călin Știr

Călin Știr

Director Vânzări

Sebastian Ceu

Sebastian Ceu

Tehnician Montaj

Alina Țifui

Alina Țifui

Assistant Manager