FAQ

Pot asigura pompele de caldura ECOINSTAL 100% necesarul de caldura si preparare ACM?

Da! Pompele de caldura fabricate de ECOINSTAL pot asigura in proportie de 100% necesarul de caldura si preparare apa calda menajera. Bineinteles fara aportul surselor aditionale de energie, indiferent de zonele climatice in care se instaleaza!

Ce economie de energie se poate obtine instaland o pompa de caldura ECOINSTAL?

Echipate cu tehnologii de ultima generatie, pompele de caldura fabricate de noi pot asigura economii pana la 80% fata de sistemele clasice de incalzire! Utilizand agenti frigorifici ecologici , nu dauneaza mediului inconjurator, fara emisii de noxe si cu amprenta redusa de carbon!

Care este durata de viata a unei pompe de caldura ECOINSTAL?

In cazul in care pe perioada garantiei cuprinzatoare, oferite de ECOINSTAL, nu apar probleme in functionare, viciile de productie sunt excluse! Durata de viata a unei pompe de caldura ECOINSTAL ajunge usor la 25 ani sau mai mult.

Pompele de caldura ECOINSTAL necesita mentenanta?

Avand in vedere tehnologia de productie si componentele utilizate in fabricarea pompelor de caldura ECOINSTAL, acestea sunt scutite de mentenanta.  Recomandam totusi o verificare a parametrilor de functionare o data la 5 ani,  care poate fi realizata oricand. Pot fi verificate de la distanta de catre tehnicienii nostrii , cu ajutorul automatizarii cu conectare la internet!

Exista Hotline pentru interventie in caz de avarie sau dauna cauzata de activitati terte?

Doar de la noi beneficiati de cel mai cuprinzator serviciu de garantie, post-garantie si service pentru pompe de caldura ECOINSTAL! Fiind fabricate de catre noi , beneficiati in permanenta de sfaturi, suport tehnic si service de fabrica la cel mai ridicat nivel, pentru a va putea bucura in continuare in siguranta de confortul oferit de pompele de caldura ECOINSTAL! Desigur puteti apela telefonic nr. de service disponibil 24h/7!

Se pot achizitiona toate instalatiile necesare unei cladiri eficiente de la ECOINSTAL!

Aveti ocazia sa obtineti de la un singur partener, ECOINSTAL, toate produsele si serviciile aferente de montaj, pentru a elimina in totalitate riscurile care apar cand sunteti nevoiti sa alegeti mai multe firme pentru asigurarea confortului mult visat!