DESPRE NOI

Îți oferim confortul de care ai nevoie la costuri minime!

Afla mai multe despre noi

ECOINSTAL – Pompe de caldura

Atunci cand alegem sa construim o casa ne gandim atat la arhitectura ei cat si la functionalitate. Fie ca vorbim despre structuri, finisaje, decoratiuni sau aspecte mai tehnice, toate ar trebui sa ia in considerare costurile de viitor pe care o locuinta le genereaza. Astfel, un factor determinant este economia de energie, folosirea energiilor regenerabile !

Aici intervine munca echipei EcoInstal! De la consultanta individualizata bazata pe nevoile reale ale clientului si pana la instalare, garantie si service post-garantie! Noi  echilibram costurile si beneficiile mentinand ridicata eficienta energetica si valoarea locuintei.

Ce ne recomanda?

Faptul ca avem o experienta de peste 15 ani in productia si instalarea sistemelor de pompe de caldura, incalzire in pardoseala, ventilatie cu recuperare de caldura, racire in tavan si panouri solare ne ajuta sa propunem clientului cele mai bune solutii pe termen lung.

Suntem o echipa tanara si motivata, mereu in miscare, dornica de a satisface exigentele clientului in materie de utilizare a energiei verzi! Totul pentru a asigura un confort termic ridicat la un cost de utilizare cat mai scazut. Ne perfectionam constant prin participare la diverse evenimente dedicate energiei regenerabile atata in tara cat si in strainatate si suntem printre singurii producatori din Romania de pompe de caldura. Colaboratorii nostri sunt firme de renume mondial in producerea de componente pentru pompe de caldura si ansamble. Acestia au incredere in produsele noastre tocmai pentru ca folosim aparatura si materiale de ultima generatie si nu facem rabat de la calitate!

Va lasam in continuare sa cunoasteti echipa EcoInstal si sa studiati produsele si serviciile noastre pentru a afla ce ne recomanda si de ce suntem printre cei mai buni in materie de pompe de caldura, incalziri in pardoseala, ventilatie cu recuperare de caldura, racire in tavan, panouri solare si dotari pentru cladiri eficiente energetic si cladiri pasive.

Dipl. ING. Țifui Ovidiu

“Incalziti cu natura, ea nu trimite factura”

Echipa

Ing. Dipl. Ovidiu Țifui

Ing. Dipl. Ovidiu Țifui

Administrator

Călin Știr

Călin Știr

Director Vânzări

Sebastian Ceu

Sebastian Ceu

Șef Tehnician Montaj

Sorin Zdroba

Sorin Zdroba

Șef Tehnician Montaj

Alina Țifui

Alina Țifui

Assistant Manager